La llibretera de Paris Ver más grande

La llibretera de Paris

9788419179005

Producto nuevo

Autor: Kerri Maher
Editorial: Navona
Páginas: 414
Encuadernación: Tapa blanda
Idioma: Catalan

Más detalles

Advertencia: ¡Últimos artículos en inventario!

24,00 € impuestos inc.

Ficha técnica

Idioma Catalán
Tipo Bolsillo
Temática Ficción
Editorial Navona

Descripción del Producto

Sinopsis

Quan la Sylvia Beach, una jove americana amant dels llibres, obre Shakespeare and Company en un carrer tranquil del París de 1919, no s'imagina que canviarà el curs de la literatura.

Shakespeare and Company és molt més que una llibreria. Hemingway i molts dels escriptors de la Generació Perduda la consideraran la seva segona casa. Allà també es forgen algunes de les amistats literàries més importants del segle XX, com la de James Joyce amb la mateixa Sylvia. Quan la controvertida novel·la de Joyce, Ulysses, és prohibida, Beach decideix publicar-la sota la protecció de Shakespeare and Company.

Però l'èxit i la fama que comporten publicar la novel·la més controvertida i influent del segle té uns costos molt elevats: la rivalitat d'altres editors que també somien publicar Joyce. Les seves relacions més estimades es posen a prova mentre París cau en la Gran Depressió. Davant d'una crisi personal i financera, la Sylvia ha de decidir què significa per a ella Shakespeare and Company.

Amb La llibretera de París, Kerri Maher ha aconseguit construir un fresc inigualable d'una llibreria, una ciutat i una època essencials per entendre d'on venim i cap a on anem.