Antologia de poesia catalana Ver más grande

Antologia de poesia catalana

9788416139149

Producto nuevo

Autor: Miquel Desclot
Editorial: Angle editorial
Páginas: 258
Encuadernación: Tapa Blanda
Idioma: Catalán

Más detalles

Advertencia: ¡Últimos artículos en inventario!

9,95 € impuestos inc.

Descripción del Producto

Sinopsis

Els moments mes brillants de vuit segles de poesia catalana, dels trobadors fins al segle XX, a cura de Miquel Desclot, un dels grans poetes actuals, que ha fet la versió modernitzada dels poemes antics.

Aquesta Antologia de poesia catalana repassa els moments més brillants de vuit segles de poesia catalana, dels trobadors al segle XX; és a dir, la columna vertebral de la nostra tradició poètica i cultural, o dit d'una altra manera, els poemes que tota persona mitjanament culta hauria de coneixer.

Miquel Desclot, curador del volum i poeta, hi aporta una sensibilitat i uns coneixements singulars, amb comentaris que apunten a una lectura més clara i directa dels poemes, sense els afegits historicistes que solen enfarfegar aquest tipus d'edicions: «ens ha guiat la idea primordial que la poesia no ha nascut per ser objecte d´estudi, sinó per ser objecte de fruíció, de gaudi estètic. Un poema ès, certament, un artefacte molt complex; peró no hauríem d' oblidar mai que aquest poema no té altre objectiu que el de desvetllar emoció en el receptor, tant si és per via oral com per via escrita.»